Teška nesreća na autocesti A3

Hrvatska: Automobil sletio s ceste i zapalio se, dvije osobe poginule

Foto: Nikola Ćutuk/Pixsell
Hrvatska: Automobil sletio s ceste i zapalio se, dvije osobe poginule
08.09.2019.
u 17:40
Automobil je sletio s autoceste i probio žičanu ogradu te se zapalio
Pogledaj originalni članak

Dvije osobe poginule su u stravičnoj prometnoj nesreći koja se danas oko 15 sati dogodila na autocesti A3 Bregana - Lipovac u blizini Bukovlja, nedaleko od Slavonskog Broda. U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko posavske zaprimljena je dojava o požaru na osobnom automobilu.

– Prema trenutnim saznanjima policije u osobnom automobilu njemačkih registracija nalazile su se dvije osobe koje su smrtno stradale. Policija u suradnji sa zamjenicom Županijske državne odvjetnice obavlja očevid kojim će se utvrditi što je prethodilo ovoj prometnoj nesreći – naveo je Krešimir Šimić iz brodsko-posavske PU.  

O rezultatima očevida policija će sutra objaviti priopćenje, dodao je.

– Došlo je do slijetanja osobnog automobila stranih registracijskih oznaka s kolnika autoceste i zapaljenja vozila u kojem se nalazilo više osoba. U ovom trenutku mogu samo reći da je automobil u cijelosti izgorio i da je na mjesto događaja izašla i dežurna zamjenica županijske državne odvjetnice – rekao je ranije.

Na mjesto nesreće ubrzo je stiglo vozilo Hitne medicinske pomoći te vatrogasci koji su ugasili požar. Uslijedio je očevid i utvrđivanje identiteta stradalih osoba te drugih činjenica i okolnosti tragičnog događaja.

O nesreći je izvijestio i HAK. Upozorili su vozače da se između čvora Sredanci i Slavonski Brod istok zapalio automobil te da se zbog toga u smjeru Bregane vozi jednim trakom. Zbog izvanredne situacije bio je zatvoren vozni trak autoceste te se promet odvijao preticajnim trakom bez zastoja.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.