Horor u Doboju:

Majka i baka ubile troje novorođenčadi bacivši ih u šipražje!

Majka i baka ubile troje novorođenčadi bacivši ih u šipražje!
26.01.2016.
u 12:44
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici CJS Doboj uhitili su V.B. iz Doboja zbog sumnje da je ubila dvoje unučadi, dok se sumnja da je njena kćerka S.B. ubila jedno novorođenče. Uhićena su i trojica muškaraca V.J. i Ž.C. iz Modriče i R.B. iz Doboja, koji je srodnik obitelji u kojoj se desio zločin, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo "Obljuba nad nemoćnim licem", priopćeno je iz CJS Doboj, prenosi Prvi.tv

"Za prijavljenog V.J. postoji osnov sumnje da je u prosincu 2010. godine, iskoristivši nedovoljnu duševnu razvijenost oštećene S.B. sa istom stupio u spolni odnos, nakon čega je nastupila trudnoća oštećene", navodi se u priopćenju.

Isti slučaj je i za Ž.C. koji se sumnjiči da je to učinio u listopadu 2012. godine, a R.B. u srpnju 2014. godine.

"Za prijavljenu V.B. postoji osnovana sumnje da je u rujnu 2011. godine, nakon što je u obiteljskoj kući pomogla kćerki pri porođaju, izvršila ubojstvo živorođenog djeteta, čije je tijelo bacila u šipražje na njivi u blizini obiteljske kuće", stoji u priopćenju.

Sumnja se da je u srpnju 2013. godine kćerki pomogla da se porodi u štali, a zatim ubila novorođenče i tijelo bacila u šipražje. 

Tijekom istrage je otkriveno da je S.B. u travju prošle godine nakon porođaja ubila novorođenče, a zbog te sumnje protiv nje je Okružnom tužiteljstvu Doboj danas podnesen izvještaj o kaznenom djelu "Ubojstvo djeteta pri porođaju". Majka ubijene djece je pod nadzorom policije, a pretpostavlja se da je to uradila uz nagovor V.B.

Policijski službenici CJB Doboj locirali su prostor na kojem se najvjerojatnije nalaze tijela ubijene novorođenčadi, a u tijeku je procedura realizacije naredbe o ekshumaciji koju je izdao Okružni sud Doboj.

"Nakon izvršene kriminalističke obrade lica V.B., V.J, Ž.C. i R.B. danas su zajedno sa izvještajem o počinjenom kaznenom djelu predana u nadležnost Okružnom tužiteljstvu Doboj", navodi se u priopćenju CJS Doboj.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.