čeka najvišu ponudu

Brazilka (18) prodaje nevinost da bi pomogla bolesnoj majci

Foto: Screenshot YouTube
Brazilka (18) prodaje nevinost da bi pomogla bolesnoj majci
03.01.2013.
u 16:48
Rebeccina najveća ponuda dosad je 35.000 dolara, no to joj nije dovoljno da pokrije troškove liječenja majke koja je doživjela moždani udar
Pogledaj originalni članak

Brazilka Rebecca Bernardo odlučila je prodati svoju nevinost! I to da bi pomogla teško bolesnoj majci koja je doživjela moždani udar.

Mlada Brazilka na ovaj potez odlučila se nakon što je njezina sunarodnjakinja Catarina Migliorini u listopadu prošle godine prodala svoju nevinost jednom Japancu za 780.000 dolara.

Rebeccina najveća ponuda dosad je 35.000 dolara, no to joj nije dovoljno da pokrije troškove liječenja. Tinejdžerka je radila i kao konobarica da bi sakupila novac za svoju majku, no s plaćom od 75 dolara to je bilo dovoljno tek da pokrije troškove osobe koja se brinula za njezinu majku dok nje nema.

– U jednom trenutku čovjek mora donijeti odluku da bi dobio ono što hoće. Mora biti jak – kaže Rebecca Bernardo. Zbog toga je prije mjesec dana postavila na YouTubeu video u kojem nudi svoju nevinost, a već prvi dan imao je 3.000 pregleda. No, ubrzo je uklonjen s YouTubea.

Njezina je majka je za CNN izjavila kako se ne slaže s kćerinom odlukom te da se ne bi trebala prostituirati nego pronaći neki posao.

>> FOTO Na online-aukciji prodala nevinost za 780.000 dolara!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.