čeka najvišu ponudu

Brazilka (18) prodaje nevinost da bi pomogla bolesnoj majci

Rebecca Bernardo
Screenshot YouTube
03.01.2013.
u 16:48

Rebeccina najveća ponuda dosad je 35.000 dolara, no to joj nije dovoljno da pokrije troškove liječenja majke koja je doživjela moždani udar

Brazilka Rebecca Bernardo odlučila je prodati svoju nevinost! I to da bi pomogla teško bolesnoj majci koja je doživjela moždani udar.

Mlada Brazilka na ovaj potez odlučila se nakon što je njezina sunarodnjakinja Catarina Migliorini u listopadu prošle godine prodala svoju nevinost jednom Japancu za 780.000 dolara.

Rebeccina najveća ponuda dosad je 35.000 dolara, no to joj nije dovoljno da pokrije troškove liječenja. Tinejdžerka je radila i kao konobarica da bi sakupila novac za svoju majku, no s plaćom od 75 dolara to je bilo dovoljno tek da pokrije troškove osobe koja se brinula za njezinu majku dok nje nema.

– U jednom trenutku čovjek mora donijeti odluku da bi dobio ono što hoće. Mora biti jak – kaže Rebecca Bernardo. Zbog toga je prije mjesec dana postavila na YouTubeu video u kojem nudi svoju nevinost, a već prvi dan imao je 3.000 pregleda. No, ubrzo je uklonjen s YouTubea.

Njezina je majka je za CNN izjavila kako se ne slaže s kćerinom odlukom te da se ne bi trebala prostituirati nego pronaći neki posao.

>> FOTO Na online-aukciji prodala nevinost za 780.000 dolara!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?