tragedija u borovju

Bolesni muškarac oca i brata smaknuo očevim pištoljem

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
ubojstvo (1)
Foto: \'Marko Prpic/PIXSELL\'
\'25.04.2011., Zagreb - U zagrebackom naselju Borovje sin je iz vatrenog oruzja ubio svog oca i brata. Pokusao je ubiti i macehu no ona je uspjela pobjeci iz kuce.Ubojica je odmah uhicen. Photo: Marko
Foto: 'Sanjin Strukic/PIXSELL'
'25.04.2011., Zagreb - U zagrebackom naselju Borovje sin je iz vatrenog oruzja ubio svog oca i brata. Pokusao je ubiti i macehu no ona je uspjela pobjeci iz kuce.Ubojica je odmah uhicen. Photo: Sanjin
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
ubojstvo (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
ubojstvo (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
ubojstvo (1)
26.04.2011.
u 10:57
Neslužbeno doznajemo da J.S. boluje od shizofrenije. Nakon ubojstava mirno je dočekao policiju na parkiralištu.
Pogledaj originalni članak

 J. S. (31) kojega se sumnjiči da je sinoć hitcima iz pištolja ubio oca i mlađeg brata te teško ranio susjedu u zagrebačkom Borovju, boluje od shizofrenije, neslužbeno doznajemo.

>>Pustili ga za blagdane kući iz Vrapča pa ubio oca i brata

Rastrojeni muškarac na očev je zahtjev iz Psihijatrijske bolnice Vrapče pušten kući kako bi s obitelji proveo blagdane. U stanu na petom katu zgrade bio je skirven kada je došao njegov mlađi brat F. S. (25). Presudio mu je očevim pištoljem, 9-milimteraskim PHP-om, kojega je otac legalno posjedovao.

Izišao je zatim iz zgrade i  pričekao oca M. S. (54), umirovljenog policajca. Nekoliko hitaca ispalio je u oca koji je još bio u automobilu i usmrtio ga. Pucnjavu je čula 57-godišnja susjeda J.B. Izašla je pred zgardu i mimoišla se s rastrojenim krvnikom. J.S. se vratio u stan, no zatim je ponovo izašao pred zgradu i ispalio nekoliko hitaca prema susjedi. Žena je teško ozlijeđena, ima ozljede jetre, kontuziju pluća i prostrijeljene kralješke.

J.S. mirno je na parkiralištu pričekao policiju, a sada se nalazi u Vrapču.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MM
Mladen Miletić
22:02 01.05.2011.

F. S. (25). Presudio mu je očevim pištoljem, 9-milimteraskim PHP-om, kojega je glupi otac legalno posjedovao i nije ga osigurao od te mogučnosti da sam bude ubijen.