NOGOMET

Barca došla na šest bodova, Realu četiri crvena kartona!

Foto: AFP
Barca došla na šest bodova, Realu četiri crvena kartona!
22.03.2012.
u 00:12
Novi Realov posrtaj bit će veliki poticaj za Barcelonu koja predvođena ovako raspoloženim Messijem (54 gola u samo 45 utakmica)
Pogledaj originalni članak

Drama je bila u utakmici Villarreala i madridskog Reala (1:1). Devet utakmica prije kraja prvenstva Barcelona zaostaje šest bodova. A na utakmici je sudac podijelio čak 11 žutih i dva crvena kartona. Isključeni su i Jose Mourinho i jedan od njegovih pomoćnika. Real je u 62. poveo preko Ronalda, a iz slobodnjaka je u 83. poravnao Senna.

Novi Realov posrtaj bit će veliki poticaj za Barcelonu koja predvođena ovako raspoloženim Messijem (54 gola u samo 45 utakmica)!

 - Messi je nogometni Michael Jordan! Malo je sportaša dominiralo u svojim sportovima poput njih dvojice - rekao je Guardiola.

Dejan Lovren s Lyonom je u Parizu izborio polufinale Francuskog kupa. Igrao je cijeli susret i zaradio žuti karton u 3:1 pobjedi nad PSG-om. A Montpellier, drugoplasiranu momčad francuskog prvenstva, iz kupa je izbacio trećeligaš Gazelec Ajaccio koji je slavio s 1:0!

U finalu talijanskog kupa igrat će Juventus i Napoli koji je sinoć nadoknadio 1:2 poraz iz prve utakmice protiv Siene. U Napulju su slavili s 2:0 (Vergassola 10. i Cavani 30. minuta).

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.