PRIJETNJE NOVINARU

Ako me još jednom negdje spomeneš, zapamtit ćeš me!

petrović
VL FOTO
12.11.2010.
u 08:30

- Vjerujem da znam o kome se radi. Riječ je o osobi koju niti sam spominjao u novinama, niti je toga vrijedna - rekao je Petrović

Preksinoć oko 22 sata našem novinaru u Tuzli Miroslavu Petroviću nepoznata je osoba telefonom uputila niz uvreda i prijetnji, zbog čega je jučer slučaj prijavio policiji. Nakon što je zatražio da se nepoznati, čiji je broj telefona ostao u memoriji Petrovićeva mobitela, predstavi i objasni što želi, nepoznati muškarac, moguće u alkoholiziranom stanju, rekao je: “Ukoliko ne prestaneš pisati i pričati o meni, zapamtit ćeš me!” Naš dopisnik, koji je daljnji razgovor okončao isključenjem mobitela, pretpostavlja da se radi o osobi bliskoj nogometnom klubu Sloboda, koja ga je telefonski više puta uznemiravala i početkom godine.

Tada je dotični Petrovića pozivao s prikrivenog broja, nekad u pola noći, a češće pred zoru, mumljao je, cerekao se, škripao zubima, režao i govorio nebuloze. Nakon što je slučaj prijavljen policiji, uznemiravanja su prestala iako policiji tada nije predočen broj mobitela s kojeg su dolazili pozivi. Nakon preksinoćnjeg poziva i prijetnji, Petrović drži da sve nije bezazleno. Sa sumjivcem se prilikom obavljanja novinarskog posla susreće i drži da može biti i meta fizičkog nasrtaja, pogotovo kada je “anonimus” u alkoholiziranom stanju. - Vjerujem da znam o kome se radi.

Riječ je o osobi koju niti sam spominjao u novinama, niti je toga vrijedna. Ali, iz nekog razloga, smetam mu i želi me zastrašiti. Policiji sam ostavio da sami otkriju tko je manijak koji ljude noću uznemirava. O tome sam svojedobno obavijestio osobe iz Slobode, ali nisu ništa poduzeli. Kao ni u slučaju noćnih prijetnji za kavanskih terevenki drugim osobama, trenerima, igračima, a sada i novinarima - kaže Petrović dodavši da će o svemu ponovno obavijestiti klupske čelnike, pogotovo što je moguće da su još neki nepoćudni novinari žrtva “noćnog telefondžije”. U PP Istok rekli su da će slučaj predati Županijskom tužiteljstvu na daljnje postupanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?