Na listi želja

Abramoviču, požuri! Guardiolu hoće i Brazilski nogometni savez

'Barcelona's coach Pep Guardiola gestures during their Spanish First Division soccer match against Real Betis at Benito Villamarin stadium in Seville May 12, 2012. REUTERS/Javier Diaz  (SPAIN - Tags:
Reuters/Pixsell
24.11.2012.
u 09:03

Nakon što je Mano Menezes dobio otkaz, uz bivšeg Barcelonina trenera kao kandidati za novog izbornika su trener Corinthiansa Tite, trener Santosa Muricy Ramalho i Luiz Felipe Scolari

Na kraju bi se plan Romana Abramoviča, da mu ovu sezonu do kraja dovuče Rafa Benitez, a od ljeta kormilo preuzme Pep Guardiola, mogao izjaloviti. Naime, nakon što je Mano Menezes dobio otkaz na klupi brazilske nogometne reprezentacije, tamošnji Savez u potrazi je za novim izbornikom, a na listi želja dosta visoko kotira upravo Guardiola!

Brazilci za dvije godine ugošćuju Svjetsko prvenstvo i očajnički pokušavaju osvojiti naslov, prvi nakon 2002. godine, a za to im je potreban i trener visokoga kalibra u što se Guardiola svakako uklapa, a činjenica da to nije svakodnevni posao kao treniranje nekoga kluba, mogla bi čak i prevagnuti jer bi bivšem treneru Barce dala prostora i da se odmara.

Osim njega, kandidati za klupu selecaa su i trener Corinthiansa Tite, trener Santosa Muricy Ramalho i Luiz Felipe Scolari.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije