Milena Dravić:

Zbog pada s pozornice moram na terapije

milena
02.03.2015.
u 10:43

Bavila sam se sportom i baletom pa sam se dočekala na pravi način. Mnogo mi je bolje zahvaljujući terapiji, rekla je glumica koja padu ne pridaje veliku važnost

Legendarna glumica u petak je u Sava centru, gdje joj je dodijeljeno priznanje 'Beogradski pobjednik', imala malu nezgodu. Kad je odlazila s pozornice, Milena Dravić (74) pala je i ozlijedila koljeno dok joj je publika pljeskala. U pomoć su joj odmah stigli voditelj i hostesa. Glumica se hrabro digla i našalila da se dočekala kao Madonna (56) koja je sličnu nezgodu imala na nedavnoj dodjeli nagrada Brit Awards. Dva dana poslije saznala je da incident nije prošao bez posljedica. Liječnik joj je naredio da miruje nekoliko dana. - Iako joj je zdravlje na prvom mjestu, ona ovome ne pridaje neko veliko značenje već se i dalje šali na svoj račun - rekao je izvor blizak glumici.  Milena je rekla da je pala spretno i sportski. - Imam odlične reflekse. Zbog toga što sam se bavila sportom i baletom dočekala sam se na pravi način. Mnogo mi je bolje zahvaljujući terapiji. Već za deset dana očekuje me predstava - rekla je Milena. - Suprug Dragan Nikolić cijelo vrijeme je uz nju - dodao je izvor.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?