posjet

Vilić uručio Fergusonu Zahvalnicu za uspješnu dosadašnju suradnju

ferguson
13.01.2017.
u 14:04

Britanski veleposlanik u BiH Edward Ferguson posjetio je danas Direkciju za koordinaciju policijskih tijela BiH i sastao se s direktorom Direkcije Mirsadom Vilićem i njegovim zamjenicima Urošom Penom i Milom Jurićem.

Na sastanku je razgovarano o aktivnostima Direkcije u prethodnoj godini s posebnim naglaskom na zaštiti britanskog diplomatskog osoblja i zgrade Veleposlanstva u BiH. 

Analizirana je i zajednička suradnja i podrška Velike Britanije Direkciji kroz različite vidove suradnje i organizaciji obuka koje su realizirane u BiH i Velikoj Britaniji. Ferguson je izrazio zadovoljstvo u vezi suradnje sa Direkcijom i pružio podršku za nastavak te suradnje.

U tom kontekstu je razgovarano o izazovima s kojima će se susresti Direkcija u narednom razdoblju, te mogućnostima Velike Britanije da podrži Direkciju na tom planu.

Ovom prilikom direktor Vilić je veleposlaniku Fergusonu uručio Zahvalnicu Direkcije za uspješnu dosadašnju suradnju, priopćeno je iz Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije