U Generalnom konzulatu Srbije

U Banjoj Luci za izbore u Srbiji glasovalo 86,4 posto birača

izbori
02.04.2017.
u 20:10

Na biračkom mjestu u Generalnom konzulatu Srbije u Banjoj Luci do 18 sati je glasovalo 623 osoba ili 86,4 posto, od prijavljenih 721, s pravom glasa na ovom izbornom mjestu za glasovanje na izborima za predsjednika Srbije, potvrdio je Feni predsjednik Biračkog odbora Radoslav Ilić.

Potvrdio je da je ovo rekordna izlaznost dosad i da će do kraja izbornog procesa, do 20 sati, izlaznost na ovom biračkom mjestu biti veća od 90 posto.

-Ovo će biti vjerojatno i najveća izlaznost na svim biračkim mjestima za predsjednika Srbije – rekao je Ilić.

Ilić je istaknuo da je bilo više od 100 državljana Srbije, koji su željeli da danas glasuju na ovom biračkom mjestu, ali se nisu prijavili blagovremeno i podnijeli zahtjev do 11. ožujka. 

Na biračkom mjestu u Generalnom konzulatu Srbije u Banjoj Luci pravo glasa imaju samo osobe koje su upisane u izvod iz jedinstvenog biračkog popisa i koje su dobile pisano rješenje i obavještenje putem pošte da mogu glasovati na biračkom mjestu u generalnom konzulatu Srbije u Banjoj Luci na izborima za predsjednika Srbije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?