Radovi će biti okončani prije početka sezone

Stolac uskoro dobiva obilaznicu i kružni tok

storyeditor/2023-04-03/kruzni-1.png
04.04.2023.
u 19:31

Veći dio rasvjete i postavljanja rubnjaka te nogostupa je završen. U tijeku su radovi izmještanja i izmjene komunalne infrastrukture na kružnom toku

Radovi na obilaznici Stoca su u tijeku i izvode se usporeno zbog izmještanja velikog broja instalacija. Kako su ranije potvrdili iz Cesta Federacije BiH, svi radovi će biti okončani prije početka ove turističke sezone, piše portal Stolac.city.

Veći dio rasvjete i postavljanja rubnjaka te nogostupa je završen. U tijeku su radovi izmještanja i izmjene komunalne infrastrukture na kružnom toku. Uskoro slijedi završetak radova na kružnom toku te asfaltiranje pripremljene prometnice. Podsjetimo, izgradnja obilaznice oko Stoca počela je u travnju prošle godine.

Njezinim završetkom izbjeći će se gužve kroz grad Stolac tijekom ljetnih mjeseci kada veliki broj turista iz unutrašnjosti preko Stoca putuje za Neum. Osim ovoga, u središtu Stoca gradi se veliki kružni tok.

Riječ je o najprometnijem raskrižju u Stocu gdje se spajaju prometnice za gradove istočne Hercegovine Ljubinje, Trebinje, Berkoviće i Bileću. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije