Nebojša Stefanović potvrdio

Sanjin Sefić u rukama policije Srbije, bit će procesuiran

stefanovic
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/2
13.10.2016.
u 09:45

"Bit ćemo u kontaktu s kolegama uz BiH kako bi što brže okončali kompletan postupak", rekao je Stefanović.

Ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je za Tanjug da se Sanjin Sefić, koji se sumnjči da je automobilom usmrtio dvije djevojke u Sarajevu, nalazi u rukama policije Srbije i da će biti procesuiran u skladu s međunarodnim propisima koji uređuju oblast ekstradicije.

"Bit ćemo u kontaktu s kolegama uz BiH kako bi što brže okončali kompletan postupak. Ljude uvijek pogode događaji poput stradanja nedužnih djevojaka u Sarajevu, ali je naša policija poslala jasnu poruku da oni koji se na bilo koji način ogriješe o zakon neće moći naći utočište u Srbiji", naveo je Stefanović.

Županijski sud u Sarajevu potpisao je naredbu za raspisivanje tjeralice za Sanjinom Sefićem, koji je pregazio dvije djevojke u Sarajevu i potom pobjegao u Srbiju, i rješenje o određivanju pritvora.

Naredba će biti proslijeđena MUP-u Sarajevske županije, a potom i Interpolu, koji će zatražiti od MUP-a Srbije da uhiti i izruči Sefića Bosni i Hercegovini.

Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je ranije da Sefić nije državljanin Srbije, niti na teritoriju Srbije ima prebivalište ili boravište

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije