Sarajevo

Promovirana 25. generacija polaznika Policijske akademije Federalnog MUP-a

POLICIJSKA AKADEMIJA
Foto: VL FOTO
1/2
18.11.2015.
u 12:47

Federalni ministar unutarnjih poslova Aljoša Čampara izjavio je da je Policijska akademija Federalnog MUP-a jedna od najvažnijih institucija u policijskom sustavu i ima za cilj doprinjeti razvoju suvremene i demokratske policijske strukture koja počiva na međusobnom povjerenju policije i građana

 Promocija 25. generacije polaznika Policijske akademije Federalnog ministarstva unutarnjih poslova (FMUP) održana je danas u Sarajevu. Obuku za čin policajac uspješno je okočalo  249 polaznika, od čega 130 za MUP Sarajevske županije, 50 polaznika za MUP Zeničko-dobojske županije, 30 za MUP Unsko-sanske županije, 29 za MUP Srednjobosanske županije, te 10 polaznika za MUP Tuzlanske županije.

 Federalni ministar unutarnjih poslova Aljoša Čampara izjavio je da je Policijska akademija Federalnog MUP-a jedna od najvažnijih institucija u policijskom sustavu i ima za cilj doprinjeti razvoju suvremene i demokratske policijske strukture koja počiva na međusobnom povjerenju policije i građana. Dodao je da obuka novoprimljenih policajaca i njihovo upoznavanje o načelima policijskog posla i nastavnim sadržajima definiranim u skladu s demokratskim principima doprinose boljoj primjeni policijskih ovlasti i izvršavanju zadataka policijskog službenika.

-Nadam se da ćete vi, budući policajci, znanje i vještine koje ste stekli na akademiji adekvatno primijeniti u praksi i time opravdati naše povjerenje i dati svoj doprinos jačanju ugleda policijske profesije - poručio je Čampara i kadetima čestitao uspješno okončano školovanje.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?