Čitluk

Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja

Čitluk
08.03.2017.
u 11:00

Na 4. redovitoj sjednici OV Čitluk imenovano je sedmeročlano Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja Općine Čitluk u sastavu Predrag Smoljan (predsjednik), Marin Radišić (zamjenik predsjednika) te članovi Marina Zubac, Ilija Šego, Dragan Soldo, Nikola Buhovac i Ivan Sivrić.

Javna priznanja Općine Čitluk već nekoliko godina tradicionalno se dodjeljuju zaslužnim pojedincima i ustanovama na svečanoj sjednici OV za Dan općine Čitluk. Budući da se Dan općine obilježava 24. svibnja, Povjerenstvo je raspisalo javni natječaj u kojem poziva sve zainteresirane fizičke i pravne osobe, građane, gospodarska društva, općinska tijela i radna tijela Općine Čitluk, vjerske zajednice te ovlaštena tijela udruga i ustanova s područja općine Čitluk za podnošenje prijedloga za dodjelu općinskih javnih priznanja onima koji to zaslužuju. Natječajem je precizirano kako se Povjerenstvu mogu podnositi prijedlozi za dodjelu četiri sljedeće kategorije općinskih javnih priznanja “Počasni građanin”, “Nagrada za životno djelo”, “Godišnja nagrada” i “Zahvalnica”. Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja mogu se podnositi za istaknute pojedince i pravne osobe koji su zaslužni za iznimna dostignuća i doprinos od osobitog značaja za razvitak i ugled čitlučke općine.

Natječajem je predviđeno da predloženi pojedinci trebaju biti oni koji su svojim kontinuiranim radom iz pojedinih područja dali izniman doprinos u promicanju općine Čitluk, koji u svojoj radnoj i životnoj sredini uživaju ugled uzorna radnika i stručnjaka, čestita čovjeka i građanina te koji su svojim djelima i nastupima iskazali veliku humanost i rad za sveopće dobro ili su sudjelovali u spašavanju ljudskih života. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?