Zajednično povjerenstvo

Prihvaćeno izvješće o financijskoj reviziji PSBiH za 2015.

PSBiH
28.07.2016.
u 17:42

Na sjednici Zajedničkog povjerenstva za administrativne poslove Parlamentarne skupštine BiH prihvaćeno je Izvješće o financijskoj reviziji PSBiH za 2015. godinu.

Donesena je odluka da će se Povjerenstvo o Prijedlogu pravilnika o izmjeni i dopuni Pravilnika o unutarnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Tajništvu PSBiH izjasniti na sljedećoj sjednici, priopćeno je iz Parlamentarne skupštine BiH.

U svezi sa zahtjevom Tajnika Zajedničke službe PSBiH za očitovanje o zahtjevu za korištenje hotelskog smještaja za dva člana Neovisnog odbora PSBiH, zaključeno je da se napravi financijska analiza o ostvarenju ovih prava za sva druga parlamentarna tijela PSBiH, nakon čega će se Zajedničko povjerenstvo očitovati o načinu ostvarenja ovih prava za članove drugih parlamentarnih tijela PSBiH.

Razmatran je zahtjev za izmjenu odluke o utvrđivanju prava na naknadu za rad i ostale materijalne troškove članovima Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa. Donesen je zaključak da članovi Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa prava na naknadu za rad i ostale materijale troškove ostvaruju kod institucije koja ih je imenovala.

Verificirana su rješenja i odluke koje je donio Kolegij ili predsjedatelj Zajedničkog povjerenstva sukladno važećim aktima i propisima, a tiču se statusnih pitanja zastupnika i izaslanika PSBiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?