Optužbe

Pandurević: Vlast RS izmišljanjem neprijatelja pokušava zataškati kriminal

 Aleksandra Pandurevic
13.12.2015.
u 19:30

Za vlast u RS je rekla da “toliko ogrezla u kriminal da je spremna žrtvovati narod i uvući ga u rat da bi pobjegla od odgovornosti”

Članica Predsjedništva SDS Aleksandra Pandurević tvrdi da je vlast u Republici Srpskoj u panici i da “izmišlja unutarnje i vanjske neprijatelje, jer se "istraga o Bobar i Banci Srpske, “Birču” i istraga o Pavlović banci bliže kraju”.

-Svi događaji u RS u posljednjih nekoliko dana ukazuju na pokušaj zataškavanja krupnoga kriminala koji je vlast počinila, navela je Pandurević na pres-konferenciji u Istočnom Sarajevu. Za vlast u RS je rekla da “toliko ogrezla u kriminal da je spremna žrtvovati narod i uvući ga u rat da bi pobjegla od odgovornosti”.

- Žao mi je što režim u RS ne zanimaju građani, nego se bave isključivo sobom i kako bi zaštitili oteto i opljačkano od naroda, kaže Pandurević.

Vladu RS je optužila da nema odgovore na pitanja za koliko je smanjila deficit Fonda za mirovinsko i zdravstveno osiguranje, zašto nije ništa realizirala iz ekonomske politike i reformske agende, te koliko su stvarno otvorili radnih mjesta. 

Dodala je i da Vlada nema odgovore ni na pitanja koliko je popravila život umirovljenika i boraca, u kakvom su stanju Željeznice, Pošte i Šume RS, kada će Istočno Sarajevo dobiti bolnicu, čija su briga prevareni radnici RAOP-a i UNIS-a, pa stoga svoj nerad i nesposobnost krije iza izmišljanja optužbi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?