Vlada Norveške

Novo ruho Općinskog suda u Čapljini kao dar Norveške

sudgosti_dmu_bih_19102015
20.10.2015.
u 06:15

Svečanosti su nazočili brojni uzvanici iz oblasti zakonodavne, sudske i izvršne vlasti

Završetak obnove zgrade Općinskog suda u Čapljini obilježen je ceremonijom koja je okupila brojne uzvanike iz oblasti sudske, zakonodavne i izvršne vlasti. Uz ostale, svečanosti su nazočili prof. dr. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ, Smiljan Vidić, načelnik općine Čapljina, Stjepan Bošković, načelnik općine Stolac i drugi.

Poboljšanje uvjeta rada

Obraćajući se skupu, Ružica Jukić, potpredsjednica Visokog sudbenog i tužiteljskog vijeća BiH, najprije je podsjetila na gospodarske uvjete ustvrdivši: - Svjedoci smo složenosti ekonomskih prilika, ne samo u BiH nego i šire. No unatoč tomu, Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeće BiH je nastavilo ulagati napore na poboljšanju uvjeta rada pravosudnih institucija sudjelovanjem u brojnim projektima i značajnim radovima u cijeloj zemlji, kazala je Jukić, te dodala: - Kompletnu rekonstrukciju i dogradnju Suda financirala je vlada Kraljevine Norveške u iznosu od 70.000 KM. Sada, kada je obnova završena, zahvaljujem svima koji su dali doprinos u planiranju, financiranju, organizaciji, te obnovi zgrade, a posebice zaposlenicima suda koji su cijelo vrijeme obnove radili.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije