Nesreća na Jahorini

Nakon pada sa snowboarda djevojka ozlijedila glavu

nesreca
Foto: N1
1/2
20.03.2016.
u 10:51

Radi se o djevojci V.T. iz Banje Luke koja je zadobila ozljedu glave i desnog ramena nakon pada sa snowboard

Sinoć oko 22 sata na Jahorini je došlo do nesreće gdje je ozlijeđena jedna djevojka. U spašavanju su sudjelovali i članovi GSS Konjic. 

"Nesreća se dogodila oko 21:55 sati, a radi se o djevojci V.T. iz Banje Luke koja je zadobila ozljedu glave i desnog ramena nakon pada sa snowboarda. Zaustavili smo krvarenje iz glave i pružili potrebnu pomoć do dolaska Hitne pomoći s Pala", kazao je za N1 jedan od članova spasilačke ekipe iz GSS Konjic.

Naime, članovi udruženja GSS Konjica ovaj vikend borave na Jahorini s ciljem unaprijeđenja tehnika skijanja i spašavanja sa žičara. Iako su na Jahorinu došli kako bi usavršili i unaprijedili svoje znanje i eventualno sebi priuštili malo odmora od svakodnevnog spašavanja ljudskih života, članovi GSS Konjic su sinoć pokazali zašto vrijede za heroje.

Nakon cjelodnevnog vježbanja i usavršavanja tehnika, za vrijeme večere im je javljeno da je došlo do nesreće na jednoj od skijaških staza te su sudjelovali u spašavanju djevojke. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije