19. listopada

Na Vlašiću sjednica Predsjedništva skupštine Saveza općina i gradova FBiH

Savez općina i gradova
13.10.2016.
u 10:16

Četrnaesta redovita sjednica Predsjedništva skupštine Saveza općina i gradova Federacije BiH održat će se u srijedu, 19. listopada, u 12 sati u Hotelu "Pahuljica" na Vlašiću.

Tom prigodom članovi Predsjedništva bit će detaljno upoznati o aktivnostima koje je Savez poduzeo u proteklom razdoblju. 

Posebno će se apostrofirati prijedlog Sporazuma o suradnji Parlamenta Federacije BiH, Vlade Federacije BiH i Saveza općina i gradova Federacije BiH koji je podržala Vlada FBiH na 71. sjednici održanoj 29. rujna u Sarajevu.

Istovremeno, Predsjedništvu će se prezentirati projekt uvođenja trezorskog poslovanja u jedinicama lokalne samouprave u Federaciji BiH koji će implementirati Savez u suradnji s Finit Consalting d.o.o.

Osim toga, Predsjedništvu će biti upoznato s aktualnostima po pitanju podnesene tužbe Saveza protiv Federacije Bosne i Hercegovine u vezi s izuzimanjem jedinica lokalne samouprave od otplate duga prema Međunarodnom monetarnom fondu, kao i s predstojećim aktivnostima vezanim za pripremu i sazivanje izborne skupštine Saveza, navodi se u priopćenju Saveza.  

Predsjedništvo Skupštine Saveza općina i gradova Federacije Bosne i Hercegovine u mandatu 2013. – 2016. čine načelnici iz Bužima, Tomislavgrada, Goražda, Vogošće, Konjica, Kalesije, Gruda, Domaljevac-Šamaca, Novog Sarajeva, Čitluka, Busovače, Visokog i Zenice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije