Amerikanci izvlače najbolje

Ljubića slavi cijela Amerika. Tijelom je štitio suprugu, sada se bori za život

Autori: Željko Andrijanić, Mike Ljubić
04.10.2017.
u 08:00

Svaka tragična priča izrodi i svoje heroje, a tako je i ovog tjedna u Las Vegasu gdje je pomahnitali Stephen Paddock ubio 59 ljudi, a ranio 527 osoba. Heroj pak 41-godišnji Mike Ljubić jučer se borio za život.

Borba za život

Jučer su iza njega bile dvije operacije te su ga liječnici stavili u induciranu komu. A Amerikanci su pisali poruke podrške ističući da je Ljubić u njihovim molitvama. Naime, njegova supruga Michelle i on bili su među skupinom lučkih radnika koja je bila na festivalu organiziranom njima u čast. Najednom, krenula je pucnjava, a Ljubić je svojim tijelom spasio svoju suprugu. Njegov kolega John Iacono, opisao je kako se sve odvijalo.

- Bili smo na lijevoj strani pozornice kad smo smo začuli pucnjeve. Ali kao i svi ostali, pomislili smo da je riječ o vatrometu. Zatim je Doug Cotter, jedan od naših prijatelja iz luke, potrčao i povikao da je pogođen. Odmah smo se svi spustili na pod - ističe Iacono. 

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?