UFC BORAC

Ipak se predomislio! Stipe Miočić dobio sina, obožavatelje iznenadio odabirom imena

31.08.2021.
u 14:37

Bivši UFC prvak Stipe Miočić na društvenim mrežama pohvalio se još jednom prinovom u obitelji. Miočić je ovih dana postao ponosan otac sina, a sretnu vijest s pratiteljima je podijelio na Instagramu. - 28.08.2021. u 12:16 sati stigao je budući prvak teške kategorije. Upoznajte Matea Cruza Miočića. Već te volimo više od života!- napisao je emotivan Stipe uz fotografiju tek rođenog dječaka. Ispod fortografije odmah su se zaredale čestitke Stipi i njegovoj supruzi Ryan Marie. Inače, Miočić je prije svojedobno govorio kako će sinu dati ime Blaž po svojem djedu iz Rtine nedaleko od Zadra, no naposljetku se ipak odlučio za ime Mateo koje je jedno od najpopularnijih imena u Hrvatskoj u posljednjih nekoliko godina. Sa suprugom Ryan Marie već ima 3-godišnju kći Meelah-Clarie.  Miočić i lijepa Amerikanka u braku su od 2016. godine. Vjenčali su se u Clevelandu, nakon četiri godine veze, okruženi obitelji i prijateljima kojih se na kraju okupilo više od 450. Stipe se ponosi svojim hrvatskim korijenima pa su svadbu obilježili mnogi simboli iz domovine.

Njegova izabranica nosila je haljinu Vere Wang koja joj je stajala kao salivena. Zanosna Miočićeva supruga posljednjih godina fokusirana na obitelj, a prije nego se zaposlila kao medicinska sestra završila je tečaj za vizažista i frizera. Stipu je oduvijek bodrila iz sjene ne želeći se previše medijski eksponirati. Zazire i od pojavljivanja u javnosti, a to čini jedino kad njezin Stipe ima meč. -On bi se osjećao loše da izađe u ring i ne vidi mene u publici. Zbog toga moram ići na borbe. Uvijek sam zabrinuta za ozljede, samo se molim da iz ringa izađe s nekoliko ogrebotina - rekla je svojedobno samozatajna Ryan Marie.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije