Fantastična ponuda poslova u BiH i Hrvatskoj! Evo što se nudi

Radni stol
25.10.2023.
u 10:52

Tražiš posao? Pronađi bolji posao baš za sebe u Bosni i Hercegovini! Prijavite se na portalu boljiposao.com i sretno!

Mikrokreditna fondacija Partner zapošljava na poziciji Kreditni službenik / Kreditni službenik junior na više lokacija diljem Bosne i Hercegovine. Poslodavac osigurava rad na neodređeno osim opštine Čelinac i Kotor Varoš gdje je radni odnos na određeno, stimulacije za postignute rezultate, efikasnu tehničku i materijalnu podršku te ugodnu radnu atmosferu. Prijavite se putem linka do 12.11.2023.

Geomet d.o.o. zapošljava na poziciji Rukovodilac službe (sektora) mašinskog održavanja m/ž u Olovu. Poslodavac omogućuje rad na odgovornoj poziciji, podsticajno okruženje i prijatnu radnu atmosferu, rad na izazovnim projektima koji će obogatiti vaše iskustvo te mogućnost usavršavanja i napredovanja. Prijavite se putem linka do 19.11.2023.

Trgoprodukt d.o.o. zapošljava na poziciji Radnik u maloprodaji i dostavi u Mostaru. Poslodavac osigurava rad u prijatnoj sredini s dinamičnim i uhodanim timom, mogućnost napredovanja, mogućnost stalnog zaposlenja te bolja novčana primanja od većine kompanija u branši. Prijavite se putem linka do 03.11.2023.

Rudarski Institut d.d. Tuzla zapošljava na poziciji Rukovodilac službe za ekonomsko-finansijske i računovodstvene poslove (m/ž) u Tuzli. Poslodavac omogućuje ugodnu radnu atmosferu, autonomiju te poticajan i profesionalan tim. Prijavite se putem linka do 10.11.2023.

China Construction Third Engineering Bureau Co., zapošljava na pozicijama Inženjer zaštite na radu (m/ž) i Fizički radnik na gradilištu (m/ž) u Čapljini. Poslodavac osigurava edukacije, ugodnu radnu okolinu te poticajan tim. Prijavite se putem linka do 03.11.2023.

Za veću ponudu poslova, pogledajte portal boljiposao.com. Sretno!

TJEDNA PONUDA POSLOVA – posao.hr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo top 10 ovotjednih oglasa za posao! Pogledajte o kojim se pozicijama radi. Sretno!

Alfa stan grupa d.o.o. zapošljava na sljedećim pozicijama: Projektant suradnik (m/ž), Inženjer u kontroli izvođenja radova (m/ž), Građevinski poslovođa (m/ž), Specijalist za tehničko održavanje objekata (m/ž), Domar / Djelatnik za održavanje objekata (m/ž). Mjesto rada je Grad Zagreb i Zagrebačka županija. Poslodavac nudi isplatu prigodnih nagrada, korištenje službenog automobila 24h, službeni mobitel te još mnoge druge pogodnosti koje možete pronaći na linku. Možete se prijaviti do 03.11.2023.

Zoom Design zapošljava Grafičkog dizajnera (m/ž) u Zagrebu ili za rad od kuće. Od kandidata se očekuje dobro poznavanje rada na računalu i radno iskustvo od 3 godine. U opisu posla se nalazi korporativni dizajn, razvoj vizualnih identiteta te razvijanje kreativnih ideja i koncepata za uređenje interijera. Prijavite se do 29.10.2023. putem linka.

Manpower zapošljava Prodavača na postsezoni (m/ž) na hrvatskoj obali i otocima te u Zagrebu. Vaše odgovornosti uključuju rad na blagajni, izlaganje robe, kontrolu kvalitete i roka trajanja robe te dodatne poslove po potrebi. Poslodavac nudi mentorstvo te ugodnu i pozitivnu radnu atmosferu. Možete se prijaviti do 15.11.2023. putem brze prijave.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž) u Puli i cijeloj Hrvatskoj. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je za korporativnu prodaju rent-a-cara u cijeloj zemlji. Poslodavac osigurava rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji, mogućnost napredovanja te ugovor o radu na određeno vrijeme s mogućnosti neodređenog. Prijavite se do 19.11.2023. do linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Radnika u restoranu (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok, puni iznos prijevoza te dodatne stimulacije i nagrade ne plaću. Prijavite se do 10.11.2023. putem linka.

Dom Izgradnja d.o.o. zapošljava na pozicijama Pomoćni građevinski radnik (m/ž), Tesar (m/ž), Zidar (m/ž) i Klesar (m/ž) u Metkoviću. Naknada za prijevoz se u cijelosti isplaćuje. Prijaviti se možete do 29.10.2023. putem linka.

Falkensteiner Hotel &Residences zapošljava na poziciji Sous Chef (m/ž) u Zadru. Potrebno je najmanje 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te samostalnost i kreativnost u izradi jela. Neki od benefita ove pozicije su atraktivna primanja uz godišnji ugovor, besplatno korištenje fitness prostorije te osiguran smještaj. Prijavite se do 20.11.2023. na linku.

Interaktivna zabava d.o.o. / Igrandia zapošljava na poziciji Chief Operating Officer – COO (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Izabrani kandidat će biti desna ruka izvršnom direktoru. Glavni zadatak je povećati tržišni udio i profitabilnost, te ostvariti planirane prihode, cashflow i EBIT. Neke od pogodnosti ove pozicije su godišnji i polugodišnji bonus te mogućnost rada od kuće 2 dana tjedno. Prijaviti se možete na linku do 31.10.2023.

Kopack d.o.o. traži Glodača (m/ž). Poslodavac nudi plaću prema dogovoru te plaćene troškove prijevoza na posao. Radi se puno radno vrijeme u jednoj smjeni uz neradne vikende. Mjesto rada je Rugvica, a prijaviti se možete putem linka do 14.11.2023.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Prodajni Savjetnik (m/ž) u Splitu, Zagrebu, Zadru i Požegi. Potrebno je imati odlično poznavanje rada na računalu, sklonost timskom radu i motiviranost za rad u prodaji. Prijavite se putem linka. Rok za prijavu je 04.11.2023.

Na posao.hr službenim stranicama nalazi se još nekoliko tisuća oglasa! Posjetite i razgledajte. Možda baš danas pronađete posao za sebe!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije