Promocija diplomanata

Diplomanti Pravnog fakulteta – akademska čast za BiH i Europu

kazazic_nnn_bih_25112015
26.11.2015.
u 06:30

Danas će biti svečano promovirano 113 magistara prava, osam diplomiranih pravnika i sedamnaest pravnika

U organizaciji Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru u četvrtak, 26. studenoga 2015. godine s početkom u 12 sati u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače bit će održana svečana promocija magistara prava, diplomiranih pravnika i pravnika Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Tom prilikom danas će biti svečano promovirano 113 magistara prava, osam diplomiranih pravnika i sedamnaest pravnika. - Promocija diplomanata je uvijek veliki, osobni, obiteljski i društveni događaj. Njome se fakultet konstituira u još jednoj vrlo bitnoj dimenziji svoga postojanja.

Svečanom promocijom Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru daje snažan poticaj i impuls razvoju Bosne i Hercegovine i daje joj impozantan broj akademski obrazovanih građana iz područja prava, a studentima daje akademsku čast koju oni s ponosom nose, poručila je povodom današnje promocije dekanica Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Vesna Kazazić.

Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru kontinuirano čini napore k usavršavanju i modernizaciji profesije 'pravnik'.

Konstantno se vrše prilagodbe zahtjevima koje pred pravnu struku postavlja suvremeni razvoj odnosa u pravničkoj struci u Europi i svijetu.

Zahtjeve koji proizlaze iz približavanja Bosne i Hercegovine Europskoj uniji i zahtjeve Bolonjske deklaracije, Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru spremno dočekuje te na njih odgovara organizirano i planirano.

Rezultat svega toga su novi akademski građani koji su obrazovani po suvremenim standardima i koji svojim stečenim znanjem mogu imati znatan doprinos u budućem razvoju Bosne i Hercegovine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije