posjet Srbiji

Dačić u Beogradu dočekao bh. izaslanstvo

dacic
22.01.2017.
u 19:02

U srdačnom i neformalnom razgovoru obje strane izrazile su zadovoljstvo zbog posjeta, kao i spremnost da se otvoreno razgovara o svim pitanjima koja su od obostranog interesa u cilju zajedničke i stabilne budućnosti

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije i ministar vanjskih poslova Republike Srbije Ivica Dačić dočekao je danas na zračnoj luci "Nikola Tesla" u Beogradu predsjedatelja Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Denisa Zvizdića i članove izaslanstva Bosne i Hercegovine.

U srdačnom i neformalnom razgovoru obje strane izrazile su zadovoljstvo zbog posjeta, kao i spremnost da se otvoreno razgovara o svim pitanjima koja su od obostranog interesa u cilju zajedničke i stabilne budućnosti, priopćilo je Ministarstvo vanjskih poslova Srbije, prenosi Tanjug. 

Dačić je poželio dobrodošlicu izaslanstvu BiH koju osim Zvizdića čine i zamjenik predsjedatelja i ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Mirko Šarović, zamjenik predsjedatelja i ministar financija i trezora Vjekoslav Bevanda, ministar vanjskih poslova Igor Crnadak i ministar komunikacija i prometa Ismir Jusko.

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je ranije danas da će sa Zvizdićem u Beogradu razgovarati o važnim pitanjima za dvije države, ističući da je važno razgovarati o zajedničkoj budućnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?