Smijenjen Salčin:

Adnan Terzić novi v.d. direktora Autocesta

Adnan Terzić
18.11.2016.
u 14:45

Vlada Federacije BiH danas je dala Nadzornom odboru Autocesta Federacije BiH d.o.o. Mostar prethodnu suglasnost za razrješenje Đenana Salčina vršitelja dužnosti direktora ovog javnog poduzeća.

Dana je i suglasnost za imenovanje Adnana Terzića za vršitelja dužnosti direktora Autocesta FBiH, radi intenziviranja priprema i realizacije projekata, do okončanja konkursne procedure, a najduže na razdoblje do šest mjeseci.

Podsjećamo, Patria je već ranije pisala o ovoj smjeni, a sam Salčin tada je govorio da se u JP Autoceste FBiH ne bave kadrovskim križaljkama niti je to njihov posao.

- Naš zadatak je da gradimo autoput i fokusirani smo na te aktivnosti. O svim kadrovskim pitanjima i eventualnim novim rješenjima u Upravi JP Autoceste FBiH odlučivat će oni koji su nama i dali povjerenje da obavljamo ovaj posao. Mogu reći da sam ponosan ovim što smo u 100 dana napravili u JP Autoceste FBiH - kaže Salčin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije