ne ponižavajte se

5 poruka koje nikada ne smijete poslati bivšem

 PORUKE
09.04.2017.
u 21:45

Prekid veze uvijek je težak, pogotovo za osobu koja je ostavljena. To, najčešće, izaziva pomiješane osjećaje tuge i mržnje, a bijes može natjerati ljude na svakakve gluposti, koje u normalnom stanju ne bi napravili, prenosi Index.hr. Jedna od njih je i slanje sms poruka bivšoj ljubavi, zbog kojih svi gotovo odmah zažale. A kako se ne biste našli u takvoj neugodnoj situaciji i dodatno se sramotili pred nekim tko vam je slomio srce, zapamtite ovih pet poruka koje nikada, ali baš nikada, ne biste smjeli poslati bivšima:

1. "Nedostaješ mi"
 
Prije nego pošaljete ovakvu poruku, stanite i razmislite da li vam zaista nedostaje ili se jednostavno još uvijek niste navikli biti solo. Čak i ako vam bivši/a nedostaje, zadržite ponos i nemojte to priznati osobi koja vas je ostavila. Radije se usredotočite na vlastitu sreću i razmišljajte o svemu pozitivnom što vam je donio taj prekid.
 
2. Nadimci odmilja
 
Ako već morate poslati poruku bivšoj ljubavi, izbjegavajte nadimke odmilja koje ste si nadjenuli dok ste još bili u vezi. Zbog njih ćete zvučati kao da i dalje patite zbog prekida, a odašiljat ćete i zbunjujuće signale. Sjetite se da se radi o nekome to vam je slomio srce i tko ne zaslužuje vaše tepanje.
 
3. "Hej..."
 
Znate li što je gore od poruke "nedostaješ mi"? Poruka nade koju ste bivšem/oj poslala u subotu u 2 sata ujutro. Čak i ako ste pripiti, pokušajte odoljeti porivu da potaknete razgovor s bivšom ljubavi, jer osim što ćete ispasti očajni, sutradan će vam biti jako žao.
 
4. Izljevi bijesa
 
Ako se od prekida u vama samo gomilaju bijes i mržnja prema bivšem/oj, nemojte im to priznati. Nešto čime vas je netko razljutio dok ste još bili u vezi, sada je iza vas i nema potrebe to više spominjati, a pogotovo slati porukom. Svoju ljutnju radije pretočite u neki hobi, a ako se baš morate a nekoga izderati, radije se istresite na prijatelju ili prijateljici koji znaju vaše osjećaje.
 
5. "Zašto mi ne odgovaraš na poruku?"
 
Je li uopće potrebno objašnjavati ovo? Ako vam netko tko vas je ostavio nakon prekida ne odgovara na poruke, pustite ih na miru, jer očito ne žele imati više ništa s vama. Krenite dalje sa svojim životom, a najbolje bi bilo i obrisati broj bivše(g) iz imenika.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?