"Mrtve ribe plivaju na leđima"

Veliki interes mostarskih glumaca za ulogu u filmu Kristijana Milića

glumci mostar
Udruga "Oktavijan"
11.02.2016.
u 17:55

Mostar ima jako talentirane glumce i moram reći da bih zaista voljela vidjeti ih sve u filmu, kazala je Lasić

Mostarski glumci pokazali su veliki interes za sudjelovanje u filmu "Mrtve ribe plivaju na leđima" koji će po scenariju Josipa Mlakića početkom travnja u gradu na Neretvi snimati poznati hrvatski redatelj Kristijan Milić.

Velik interes za ulogu u navedenom filmu iskazan je srijedu tijekom evidentiranja i profesionalnog fotografiranja, koje je u organizaciji Kazališno-filmske udruge "Oktavijan" održano u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosača" u Mostaru.

Producenti filma Slaven Knezović i Maja Lasić izrazili su zadovoljstvo činjenicom da je njihov film okupio glumce iz svih teatarskih kuća u Mostaru.

- Mostar ima jako talentirane glumce i moram reći da bih zaista voljela vidjeti ih sve u filmu - kazala je Lasić.

Knezović je pojasnio kako se radi se o filmu koji će se sastojati od 10 ili 11 cjelina.

- U filmu postoje 42 govorne uloge, ali nema izrazite glavne uloge. Mogu vam otkriti da će u filmu igrati Goran Bogdan, Dragan Despot, Marinko Prga, Asim Ugljen, Velibor Topić, Đorđe Kukuljica te glumci iz svih mostarskih kazališnih kuća, uključujući i lutkare, kazao je Knezović, naglasivši kako mu je ovaj film vrhunac profesionalne karijere.

Snimanje filma službeno počinje 1. travnja, a u cijelosti će se snimati na području Mostara.

Redatelj Kristijan Milić i direktor fotografije Mirko Pivčević s producentom Slavenom Knezovićem već su davno odabrali lokalitete za snimanje filma, među kojima je svakako i područje oko Starog mosta, uz nekoliko lokaliteta u Blagaju i kanjonu Neretve kod Grabovice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?