velika količina oružja

VIDEO Pogledajte što je sve zaplijenjeno kod terorista sa sjevera Kosova

Facebook/ Koha.net
25.09.2023.
u 18:50

Osim vojne opreme zaplijenjene su i velike količine prve pomoći, konzervirane hrane, lopata i krampi, motorki, više od 20 mobitela

Objavljen je video na kojem se vidi oprema koju je policija Kosova zaplijenila tijekom provođenja protuterorističke operacije protiv grupe koja je ubila jednog kosovskog policajca.

Na objavljenom videu vide se vozila koja uključuju veći broj džipova i dva četverotočkaša, maskirne uniforme, automatske puške, veliki broj protuoklopnih sustava, novac, snajperi, mitraljezi i minobacači s velikom količinom streljiva. Ova oprema ukazuje da se radi o organiziranoj i ozbiljnoj terorističkoj organizaciji koja djeluje na sjeveru Kosova.

Ministar Xelal Svecla je naveo kako je zaplijenjeno: jedni teško oklopno vozilo, 24 džipa, dva četverotočkaša 4x4, osam protupješadijskih mina, 29 zolja, granate za minobacače, 150 komada dinamita, šest mitraljeza, 21 pancir, tri drona, 15 noćnih dalekozora, 32 radioveze, 115 vojnih uniformi, 6 satelitskih karti, tri topografske karte, 23 maske, 32 pametna telefona, 32 sim kartice.

Video pogledajte OVDJE.

Osim vojne opreme zaplijenjene su i velike količine prve pomoći, konzervirane hrane, lopata i krampi, motorki, više od 20 mobitela, prenosi Klix.ba.

Ministar unutarnjih poslova Kosova Xelal Svecla rekao je kako se među oružjem koje su zaplijenili na sjeveru nalazi i oružje koje je 2021. godine bilo u posjedu srbijanske vojske.

Svecla je potvrdio medijima da je plan terorista propao, dok je rekao da su trojica napadača ubijena, a šestorica terorista nalaze se na liječenju u bolnici u Novom Pazaru. Ministar Svecla je od Srbije zatražio da izruči teroriste.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije