BROJNA NAGAĐANJA

Pojavljuju se teorije oko pada zrakoplova: Prigožin je i dalje živ, Putin je bombom srušio mlažnjak...

26.08.2023.
u 18:50

Ministarstvo obrane Ujedinjenog Kraljevstva kaže da je "vrlo vjerojatno" da je šef plaćenika mrtav, ali napominje nedostatak konačnih dokaza

Još uvijek nema apsolutne potvrde da je vođa plaćeničke skupine Jevgenij Prigožin mrtav iako je na mjestu pada zrakoplova pronađeno deset tijela. Iz Rusije kažu da se tijela "genetski ispituju". Pronađene su i crne kutije koje bi trebale pomoći rasvijetliti uzroke nesreće kao i posljednje trenutke aviona, piše Sky News.

S tim da ovaj događaj okružuje tajnovitost, prirodno je da nagađanja i dalje postoje i da se pojavljuju teorije koje sugeriraju da je Jevgenij Prigožin zapravo još uvijek živ. Sve što ruske vlasti odluče podijeliti sa svijetom treba uzeti s rezervom.

Joe Biden je rekao da američke obavještajne službe analiziraju sve što im je dostupno u pokušaju da "precizno utvrde" kako je avion oboren. Ministarstvo obrane Ujedinjenog Kraljevstva kaže da je "vrlo vjerojatno" da je šef plaćenika mrtav, ali napominje nedostatak konačnih dokaza. Većina vjeruje da je Prigožin bio u zrakoplovu, ali dok se ne objavi nešto konkretnije, to se ne može potvrditi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije