MOŽETE LI VJEROVATI?

Ovaj par ima 22 djece! Pogledajte kako izgleda poseban dan u njihovoj obitelji: 'Kod nas to traje tri sata...'

23.01.2024.
u 18:08

"Naša obitelj voli slavlja i u kući zaista ima puno rođendana, ali otvaranje poklona i čitanje čestitki ponekad može biti dugotrajno. U našoj obitelji morate odvojiti barem sat vremena samo za otvaranje svih čestitki", tvrdi Noel

Noel Radford (53) i njegova supruga Sue Radford (48) roditelji su nevjerojatnih 22 djece. Njihovo je potomstvo prikazano u emisiji '22 Kids and Counting', te je u nedavnoj epizodi prikazana scena gdje je otac okružen brojnim čestitkama svoje djece i supruge, a priznao je i koliko mu to vremena oduzima.

Ove poznate mame najbolji su dokaz da roditeljstvo ponekad nije jednostavno i ne srame se to javno priznati

"Naša obitelj voli slavlja i u kući zaista ima puno rođendana, ali otvaranje poklona i čitanje čestitki ponekad može biti dugotrajno. U našoj obitelji morate odvojiti barem sat vremena samo za otvaranje svih čestitki", tvrdi Noel, pa dodaje da kada u cijelu tu priču dodate i poklone, sve se oduži i na dva do tri sata.

 

 

Pored sveg kaosa kojim je bio okružen, stajao je i poklon njegove supruge, satovi letenja, zbog čega nije bio previše entuzijastičan.

Kad je Noel otvorio čestitku svoje supruge, prvo što je izjavio bilo je: "Što je to, dovraga? To je slika aviona", rekao je nimalo oduševljen njezinim poklonom, a čini se da su to primijetili i njegovi obožavatelji.

"Noel se oduvijek pomalo bojao visine. Zapravo, on apsolutno mrzi visinu", rekla je njegova supruga Sue.

Neki su ovu situaciju komentirali i na društvenoj mreži X (bivšem Twitteru) tvrdeći da je bacila novac na nešto što se njemu ne sviđa.

"Glupo je trošiti novac na nešto što on nikada neće iskoristiti", glasio je jedan komentar, a drugi se osvrnuo na to da je nedavno letio i ni u jednom trenu nije spomenuo svoj strah od visine.

"Noel je prošlog tjedna letio na Zante i nije spominjao svoj strah od visine. Smiješno je to", komentirao je.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije