BIVŠE SURADNICE TVRDE:

'Melania odbrojava minute do razvoda i izlaska iz Bijele kuće'

WALTER/PIXSELL
08.11.2020.
u 19:46

Donald Trump (74) izgubio je predsjedničku fotelju u Americi, no može li izgubiti i suprugu Melaniju (50) s kojom je u braku 15 godina? Pitanje je to koje sve češće odzvanja u medijima...

- Melania broji minute do trenutka kada će izaći iz Bijele kuće i razvesti se od Donalda - rekla je Marosa Manigault Newman, bivša suradnica aktualne Prve dame, piše Daily Mail. Objasnila je i zašto to nije ranije napravila.

- Da mu je priredila takvo ultimativno poniženje i ostavila ga usred mandata, on bi našao način da je za to kazni - dodala je, prenosi 24sata.hr

Druga bivša suradnica Slovenke, Stephanie Wolkoff, godinama tvrdi da je brak između Melanije i Donalda nešto najbizarnije što je vidjela u životu. Melania se navodno rasplakala kada je prije četiri godine Trump postao predsjednik, a preseljenje iz New Yorka u Washington odgađala je punih pet mjeseci.

Melania je ranije objasnila da je to zbog toga što nije htjela da sin Barron (14) prekine školovanje, a dušobrižnici su tvrdili da nije bila zainteresirana za brak i suživot s Donaldom.

- Ni u snu nije očekivala da Donald može pobijediti na izborima - kaže Wolkoff. 

Unatoč svemu, Melania uporno tvrdi da sa suprugom ima sjajan odnos. 

Inače, Trumpov predbračni ugovor s bivšom ženom, glumicom Marlom Maples (57) priječi joj da objavi knjigu ili daje izjave kritičkog sadržaja o američkom predsjedniku. Odvjetnica Christina Previte tvrdi da je Melania sigurno isto potpisala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?