RADMANOVIĆ:

Što je s istragom o oružju u Predsjedništvu BiH?

radmanovic
VL FOTO
09.02.2012.
u 10:28

- Može se sa sigurnošću reći da su članovi Predsjedništva BiH najmanje osigurani državni dužnosnici - rekao je Radmanović

Iako je prošlo više od godinu dana od kada je u zgradi Predsjedništva BiH otkrivena puna soba oružja, ova priča nikada nije dobila epilog, ne zna se otkud arsenal naoružanja, čije je i od kada je bilo u zgradi Predsjedništva BiH, član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Nebojša Radmanović.

On je rekao da tijela koji su istraživala ovaj slučaj nikada nisu priopćila nikakve informacije o pronađenom oružju i nisu rekli da su završili istragu ili dali druge informacije u vezi s tim.

"Može se sa sigurnošću reći da su članovi Predsjedništva BiH najmanje osigurani državni dužnosnici, i to u cijeloj Europi, a vjerovatno i van europskih granica", rekao je Radmanović za "Glas Srpske".

Prema informaciji koju su nakon uviđaja sačinili generalni tajnik Predsjedništva BiH i službe sigurnosti, u podrumskoj prostoriji u zgradi Predsjedništva BiH pronađeno je 6 876 komada puščane municije kalibra 7,62 milimetra, 152 komada municije za pištolj kalibra 7,9 milimetara, deset komada municije drugih vrsta, 31 okvir za municiju, dvije defanzivne ručne bombe, "topovski udar" i dva upaljača za minsko-eksplozivna sredstva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?