Trener Reala

Zidane: Rolando je najbolji igrač u povjesti nogometa

09.12.2017.
u 12:12

Svoje mišljenje o dvojici najboljih nogometaša današnjice, Lionelu Messiju i Cristianu Ronaldu dao je trener Reala Zinedine Zidane. O tome tko je najbolji, strateg Reala nije ni najmanje dvojio: "Ronaldo je najbolji igrač u povjesti nogometa".
 
Portugalac je peti put u karijeri osvojio pretižno priznanje "Zlatna lopta" za najboljeg nogometaša u 2017. godini. S petom "zlatnom loptom" izjednačio se s najvećom zvijezdom Barcelone Lionelom Messijem, a u izboru je pobijedio upravo Messija i Brazilca Neymara.

Trideset dvogodišnji igrač ovo priznanje osvajao je 2008., 2013., 2014., 2016. i 2017., a Messi 2009., 2010., 2011., 2012. i 2015.

- On je najbolji igrač u povjesti nogometa - prokomentirao je ovogodišnji izbor nekadašnji francuski reprezentativac Zidane, osvajač "zlatne lopte" 1998., koji je trenutno u ulozi Ronaldovog trenera.

- Cristiano Ronaldo je mnogo bolji od mene, što mi naravno ne smeta, jer sam imao dobru karijeru. Mnogo je bilo govora o njemu, ali ono što radi na terenu je fenomenalno. On stvara povjest kluba i nadam se da će ovdje biti do kraja karijere - dodao je Zidane.

Ronaldo je u 412 utakmica u dresu Reala postigao 418 golova, u osam sezona osvojio je tri naslova u Ligi prvaka te dva naslova u Španiji, prenosi STA.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije