veliko slavlje

Zrinjski večeras ispred Kosače slavi osvajanje Kupa BiH

Zrinjski proslava dvostruke krune
Foto: Fena
1/2
27.05.2024.
u 08:07

HŠK Zrinjski Mostar danas od 18 sati na platou ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače organizira zajedničku proslavu s navijačima povodom osvajanja Kupa Bosne i Hercegovine i povijesne sezone u kojoj su izborili nastup u UEFA Konferencijskoj ligi.

Baš kao i prošle godine, pripremili su razne sadržaje tako da obiteljski program kreće već od 18 sati kada se očekuju navijački face painting i baloni za najmlađe te mogućnost slikanja s peharom osvajača Kupa BiH za sve navijače, najavili sdu iz Zrinjskog.

Za glazbeni dio će od 20 sati biti zadužen Deja Vu bend, a nešto ranije, točnije od 19:30 očekuje se dolazak igrača na plato ispred Kosače gdje će se moći zabilježiti zajedničke fotografije.

Svečani dio započinje u 21 sat kada će se na pročelju Kosače prvo pozdraviti U17 momčad koja se okrunila naslovom prvaka BiH, a zatim i prva momčad s kojom ćemo zajednički podići pehar osvajača Kupa BiH uz nekoliko prigodnih riječi glavnih aktera.

Program završava u 22 sata spektakularnim vatrometom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?