MOURINHO LUPIO ŠAKOM O STOL:

Za osmoricu više nema mjesta u Manchester Unitedu!

Jose Mourinho
04.11.2016.
u 16:30

Niz očajnih igara i rezultata Manchester Uniteda prisilio je trenera Josea Mourinha da lupi šakom o stol. Za najmanje osmoricu je procijenio da nisu na dovoljno visokoj razini da ostanu na Old Traffordu, piše Telegraph.

United je u četvrtak pretrpio peti poraz pod Mourinhovim vodstvom, u četvrtom kolu Europske lige Fenerbahçe je bio bolji s 2-1. Portugalski stručnjak je nakon utakmice oštro kritizirao svoje igrače, spomenuvši kako nisu psihički spremni i kako su se ponašali kao da igraju prijateljski dvoboj, prenosi Net.hr

Jedna pobjeda u sedam kola

Crvenim vragovima je sada pod velikim upitnikom plasman u drugi krug Europske lige, a ni u Premier ligi im, u najmanju ruku, ne cvatu ruže. Tek su na osmom mjestu, a u posljednjih su sedam kola ostvarili samo jednu pobjedu, a u zadnje tri utakmice nisu uspjeli zabiti nijedan gol.

Mourinho je, piše Telegraph, napokon shvatio da ga na Old Traffordu čeka puno teži posao nego što je mislio. Već u siječnju je spreman i prodati nekoliko igrača i dovesti pokoje pojačanje bude li prilike, ali prava rekonstrukcija momčadi slijedi na ljeto. Od odlaska Alexa Fergusona 2013. godine u sedam prijelaznih rokova je došlo ili otišlo čak 55 igrača! No, krizi nema kraja i zato se očekuje novo pospremanje i novo trošenje u ljeto sljedeće godine.

Schweinsteiger, Carrick, Rojo…

U sljedeća dva prijelazna roka zeleno svjetlo za odlazak će dobiti braniči Marcos Rojo, Matteo Darmian i Phil Jones, veznjaci Bastian Schweinsteiger, Morgan SchneiderlinMichael Carrick, te krilni napadači Memphis Depay i Ashley Young. Očekuje se da će Schweinsteiger otići već u siječnju, mogao bi ga slijediti i Darmian koji ima ponudu Intera, dok bi Depay mogao završiti na posudbi.

Kritizirani kapetan Wayne Rooney i armenski ofenzivni veznjak Henrih Mhitarjan još uvijek mogu spasiti svoju karijeru u Unitedu, ali nije isključeno da će na kraju sezone i oni napustiti klub.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije