FIFA SE PRISJETILA

VIDEO Luka Modrić spektakularnim potezom zapalio društvene mreže. Pogledajte remek djelo

Luka Modrić
Igor Kralj/PIXSELL
10.04.2024.
u 08:14

Fifa je šest godina nakon ponovno objavila Modrićevu majstoriju i opet mu odala priznanje.

Datum 21. lipnja 2018. godine bio je jedan kojeg će hrvatski navijači zauvijek pamtiti. Hrvatska nogometna reprezentacija upisala je jednu od najvećih pobjeda u svojoj povijesti i to protiv današnjeg aktualnog svjetskog prvaka Argentine.

Vatreni su srušili Argentinu 3:0 i tako svijetu najavili velike stvari.

Bila je to jedna od najboljih predstava Luke Modrića kada govorimo o igrama za hrvatsku reprezentaciju, sve je začinio sjajnim pogotkom.

Modrić je letio terenom i sve oduševio, a pogodak kojeg je zabio Caballeru i dalje se dijeli društvenim mrežama. Fifa je šest godina nakon ponovno objavila Modrićevu majstoriju i opet mu odala priznanje.

 

 

Nakon slavlja protiv Messijeve Argentine slijedile su dramatične pobjede protiv Danske i Rusije na penale, te Engleske u polufinalu nakon produžetaka. U finalu igranom u Moskvi bolja od Hrvatske bila je Francuska sa 4:2. Hrvatska je osvojila srebrnu medalju na SP-u i proslavila najveći uspjeh u svojoj povijesti. Četiri godine kasnije na SP-u u Kataru dogodio se novi sjajan uspjeh vatrenih i osvojena je brončana medalja kao u Francuskoj 1998. godine.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije