CARLO ANCELOTTI

Trener Reala: Ne želim upirati prstom u Modrića, ali igrao je loše

Luka Modrić
Isabel Infantes/REUTERS
25.09.2023.
u 08:38

Luka Modrić je za Real igrao samo prvo poluvrijeme, a onda ga je trener Carlo Ancelotti izvadio iz igre. Nakon utakmice je objasnio zašto.

U velikim madridskom derbiju Atletico Madrid je na stadionu Civitas Metropolitano pobijedio Real Madrid sa 3-1 nanijevši kraljevskom klubu prvi poraz sezone.

Zanimljivo, sva tri gola Atletico je zabio udarcima s glavom pri čemu je dvostruki strijelac bio Alvaro Morata (4, 46), a pogodak je postigao i Antoine Griezmann (18). Za Real je zabio Toni Kroos (35).

Luka Modrić je za Real igrao samo prvo poluvrijeme, a onda ga je trener Carlo Ancelotti izvadio iz igre. Nakon utakmice je objasnio zašto.

- Zato što je Atletico bio bolji od nas. Rano nam je zabio dva gola, branio se bolje i brzo vršio tranziciju. Ne želim upirati prstom u ikoga i raditi to Modriću bilo bi previše, ali on je igrao loše. Kao i njegovi suigrači. Zato sam na poluvremenu umjesto Modrića uveo napadača Joselua kako bismo bili opasniji naprijed - rekao je Ancelotti koji je objasnio zašto je Modrić bio u početnoj postavi.

- Krenuo sam s Modrićem jer sam htio što više imati loptu, a i želio sam odmoriti Tchouamenija, koji u posljednje vrijeme igra puno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?