Mnogo je špekulacija

Svlačionica Reala prati situaciju s Mbappeom, raste euforija zbog velike zvijezde

19.08.2021.
u 20:12

Francuski nogometaš Kylian Mbappe među glavnim je temama u svijetu nogometa, a njegova budućnost je trenutno, barem se tako čini, neizvjesna.

Ljubitelji nogometa prate situaciju vezanu za Mbappea, a isto čine i igrači Real Madrida. Kako piše Marca, u klubu vlada optimizam i nada da će sjajni mladi napadač doći u njihov klub.

Aktuelni napadač Reala Karim Benzema je dobro sarađivao s Mbappeom na Evropskom prvenstvu, a s obzirom na činjenicu da je bivši kapiten Kraljeva Sergio Ramos sada u PSG-u s Mbappeom, igrači madridskog kluba imaju informacije iz prve ruke.

Komentari Tonija Kroosa pokazuju da ekipa ipak očekuju dolazak Mbappea, posebno nakon odlaska Lionela Messija iz Barcelone u PSG.

"Vidjet ćemo šta će biti. Taj transfer bi mogao biti dobar za nas jer su naši rivali izgubili najboljeg igrača. Nešto mnogo bolje bi se moglo dogoditi kao posljedica tog transfera, možda će igrač iz Pariza doći kod nas...ne znam", kazao je Kroos.

Cristiano Ronaldo bi također mogao "dati doprinos" iako nema ništa od povratka u Real, ali bi njegov odlazak u PSG približio Mbappea madridskom klubu.

Mbappe se povezuje s Realom već dugo, a njegov dolazak bi podigao samopouzdanje Madriđana u napadu na titule.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije