MZ Čapljina

Šuškovo Naselje i Čapljina 2 u polufinalu Lige MZ Čapljina

10.08.2016.
u 10:00

Prošlogodišnji finalist Šuškovo Naselje te Čapljina 2 izborili su polufinale Lige mjesnih zajednica Čapljine.

Druge četvrtfinalne večeri ponovno je bilo zanimljivo i uzbudljivo, iako su izostali šesterci. Šuškovo Naselje je teže od očekivanja izborilo polufinale izborivši prolaz minimalnom pobjedom 1:0. Strijelac jedinog pogotka bio je Zvonimir Dalmatin.

U sudaru dvije Čapljine zbog tradicije za favorita slovila je Čapljina 1, međutim to se nije potvrdilo na terenu, Čapljina 2 je rezultatom 3 - 2 izborila prolaz u poluzavršnicu. Strijelci za pobjedničku momčad bili su Mladenko Džeba dva i Zvonimir Šutalo jedan, dok je za Čapljinu 1 oba pogotka postigao Gordan Pažin.

Prema tome, u poluzavršnicu su se probili Šuškovo Naselje i Čapljina 2 druge, te Čeljevo i Zvirovići/Prćavci prve četvrtfinalne večeri. U tom kvartetu u odnosu na prošlu Ligu mjesnih zajednica novak je samo Čapljina 2.

U predigri seniorima odigran je drugi polufinalni susret omladinskog programa u kojem je Čeljevo uvjerljivo 3:0 nadigralo Dretelj. Strijelci, Leonardo Krndelj, Roberto Jovanović i Leo Markota. Uglavnom, mladi Čeljevčani stigli do finala gdje ih u petak čeka duel s Čapljinom 1.

Polufinalna večer na rasporedu je u srijedu, 10. kolovoza.

Program će početi u 20.15 sati utakmicom za treće mjesto omladinskog turnira, Šuškovo Naselje – Dretelj.

U prvom polufinalu seniorskog programa s početkom u 21 sat igrat će Šuškovo Naselje - Čapljina 2, a drugo polufinale Zvirovići/Prćavci – Čeljevo na programu je od 22 sata.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije