Nova stranica u karijeri

Sloboda na brazilsko-hrvatski pogon: Eduardo priprema novo poglavlje u Tuzli

27.01.2024.
u 19:13

Četvrti najbolji strijelac u povijesti hrvatske reprezentacije u klub želi ući sa svojom menadžerskom agencijom, prenose Sportske novosti.

Predstavnici Slobode sastali su se s legendarnim "hrvatskim" Brazilcem u Zagrebu i dogovorili sve detalje. Eduardo da Silva će kratko posjetiti svoj rodni Brazil i potom će biti spreman za novu stanicu u svojoj karijeri. Kako prenose gotovo svi bosanskohercegovački mediji, četvrti najbolji strijelac u povijesti hrvatske reprezentacije u klub želi ući sa svojom menadžerskom agencijom, prenose Sportske novosti. "Izuzetno sam zadovoljan radnim sastankom s predstavnicima FK Sloboda. Dobio sam i više nego dovoljno informacija o klubu i gradu Tuzli. Detaljno su mi prezentirani klupski planovi i vizija. Zahvalan sam ljudima iz kluba jer su došli u službeni posjet. Imao sam dosta neformalnih poziva iz mnogih klubova, ali ovo je prvi službeni kontakt nekog od njih. Inicijalno smo dogovorili smjernice za idući period i stavljam se na raspolaganje Slobodi. Zbog privatnih obaveza moram se vratiti u Brazil, ali moji suradnici nastavljaju komunikaciju s predstavnicima Slobode. U što kraćem roku planiram posjetiti Tuzlu i formalizirati svoju ulogu u klubu", izjavio je za medije Da Silva. FK Sloboda je trenutno vodeća momčad druge lige. U nju su ispali prošle sezone nakon što su završili na posljednjem 12. mjestu s 32 boda. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije