MZ Čapljina

Prvak Čeljevo “zapeo” za Dračevo

11.08.2017.
u 08:00

U finalu Lige mjesnih zajednica Čapljine igrat će Dračevo i Šuškovo Naselje. Dračevo je u prvoj polufinalnoj utakmici pogotkom Ante Pažina s minimalnih 1:0 svladalo branitelja naslova, ekipu Čeljeva.

Inicijativa

Tijekom većeg dijela utakmice Čeljevo je imalo inicijativu, ali lopta ih, jednostavno, “nije htjela”, do pogotka koji je odlučio utakmicu promašili su dvije tri prilike, a u istom stilu nastavili su u drugom poluvremenu, posebice u samoj završnici. Promašivali su, promašivali, i na kraju izgubili. S druge strane, Dračevo je igralo ležernije, a uz dobrog Danijela Juricu na vratima igrači u polju izvrsno su parirali favoriziranim Čeljevčanima. Dračevo se tako neočekivano, ali posve zasluženo, našlo u finalu, dok će Čeljevo razigravati za treće mjesto. Drugo polufinale Višići – Šuškovo Naselje 2:4 (1:1)riješeno je početkom drugog poluvremena, kada je Šuškovo pogocima Pušića, Mihalja i Dalmatina napravilo nedostižnu razliku. Povelo je Šuškovo pogotkom Marka Prce, a na 1:1 poravnao je Goran Bule iz penala. U nastavku momci iz Šuškova Naselja bolje su otvorili i u prvih desetak minuta nazidali prednost. Pokušali su Višićani u završnici učiniti nešto više, ali osim lijepog pogotka Denisa Malića u tome nisu uspjeli.

Raspored

Prema tome, u utakmici za treće mjesto, večeras od 21 sat, igrat će stari rivali Čeljevo i Višići, a u velikom finalu od 22 sata Dračevo i Šuškovo Naselje. U predigri od 20 sati je juniorsko finale Grabovine – Gabela Polje. U predigri seniorskom polufinalu lijepu utakmicu odigrali su omladinci Svitave i Domanovića. Kažemo omladinci, a ne juniori, jer je raspon godina igrača koji su nastupili veliki, od samo desetak,pa do petnaestak godina. Obje ekipe ugodna su iznenađenja juniorskog dijela turnira, posebice dečkići iz Svitave, koji su rastom bili najniža ekipa. Pogocima Irhada Turajlića i Edvina Šute s 2:1 pobijedili su Domanovići, dok je za Svitavu pogodio Baldo Krešić. Prema tome, u konačnom poretku Domanovići su treći, a Svitava četvrta. Rezultati 18. turnirske večeri, juniori – utakmica za treće mjesto, Svitava – Domanovići 1:2 (1:2); seniori – polufinale, Dračevo – Čeljevo 1:0 (1:0), Višići – Šuškovo Naselje 2:4 (1:1). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije