POČETNIH 11

Ovo bi trebao biti sastav Hrvatske za presudni okršaj. Dalić bi mogao napraviti jednu promjenu

Hrvatska
Slavko Midzor/PIXSELL
20.11.2023.
u 18:18

Što se tiče sastava, izbornik Dalić je na press konferenciji najavio kako neće previše mijenjati, ali bi jednu promjenu mogao napraviti uoči Armenije

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra od 18 sati na Maksimiru ugostiti će Armeniju u posljednjem dvoboju kvalifikacija po skupinama. Nakon što su dobili u Latviji, a Wales remizirao s Armencima, naši izabranici imaju sve u svojim rukama u lovu na Europsko prvenstvo.

Računica je jasna, vatreni moraju slaviti sutra protiv Armenije kako bi osigurali barem drugu poziciju u skupini D koja ih direktno vodi u Njemačku 2024. godine. Što se tiče sastava, izbornik Dalić je na press konferenciji najavio kako neće previše mijenjati, ali bi jednu promjenu mogao napraviti i to u posljednjoj liniji.

Naime, Joško Gvardiol bi mogao preseliti na svoju prirodnu stopersku poziciju, a umjesto Martina Erlića mogao bi ući Borna Sosa koji će tako otići na lijevog braniča. 

MOGUĆI SASTAV: Livaković- Stanišić. Šutalo, Gvardiol, Sosa - Brozović, Modrić, Majer - Kramarić, Ivanušec, Budimir

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije