Mostar

Marinović: Legia je dobra ekipa, no vidjeli smo i neke njihove slabosti

06.07.2016.
u 10:00

U utorak 12. srpnja nogometaše Zrinjskog očekuje prvi ovogodišnji euronastup, u kvalifikacijama za Ligu prvaka u Mostar stiže Legia iz Varšave. No, prije tog meča mostarski nogometaši odigrat će danas s Olimpicom, a sutra s Čapljinom, prijateljsku utakmicu. - Svi su igrači zdravi, u utakmicama protiv Olimpica i Čapljine probat ćemo naći onu jedanaestoricu koja će istrčati na teren protiv Legije. Sigurno da bi nam trebalo i više vremena i više utakmica kako bismo se u potpunosti pripremili za Poljake, no što je, tu je, na nama je pripremiti se što je bolje moguće, kazao je u izjavi za Večernji list BiH Vinko Marinović, šef stručnog stožera aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine.

No, u problemima nije samo Zrinjski, trener Legije Besnik Hasi uoči ove utakmice ima puno problema sa sastavom i mnogi igrači ili su upitni za prvu utakmicu ili sigurno neće igrati pod Bijelim brijegom. - To su ova petorica igrača koja su bila na Europskom prvenstvu u Francuskoj i mislim da oni neće ni dolaziti u Mostar. Pratimo Legiju, gledali smo njihovu utakmicu protiv CSKA, gdje su oni izgubili, u četvrtak također imaju utakmicu protiv Lecha, tako da mislim da ćemo dovoljno vidjeti ono što nas zanima. Sigurno je samo to da se radi o dobroj ekipi, discipliniranoj, koja želi dominirati u posjedu lopte i koja radi visoki presing. Naravno, vidjeli smo i neke njihove slabosti koje ćemo pokušati iskoristiti. Na nama je maksimalno se spremiti i da igrači daju sve od sebe, istaknuo je Marinović.

Prva utakmica 2. pretkola Lige prvaka igra se na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru, 12. srpnja s početkom u 18.30 sati, dok je uzvrat 7 dana kasnije, 19. srpnja u Varšavi, a početak meča je u 20.45 sati. (

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije