Turnir

Malonogometni turnir koji 
je za primjer i svaku pohvalu

Turnir
Tomo Milićević
19.06.2012.
u 10:03

Nakon skoro mjesec dana igranja, završio malonogometni
turnir u Crnču, zasluženom pobjedom haklera Mepasa

Veliki, drugi po redu malonogometni turnir u organizaciji entuzijasta iz širokobriješke Mjesne zajednice Crnač, koji je počeo još 22. svibnja, spektakularno je završio nedjelju u kasnim noćnim satima na igralištu Krčine pred oko 1500 gledatelja.

 

Odlučili jedanaesterci

 

U finalu, Mepas je svladao sastav Mikramatic Brandbox boljim izvođenjem sedmeraca (5:4), nakon što u regularnom dijelu neizvjesnog susreta nije bilo pobjednika (1:1). U momčadi Mepasa zaigrao je niz hrvatskih reprezentativaca, igrača hrvatskoga prvaka Brodomerkura iz Splita, dok su na suprotnoj strani igrali nogometaši Leotara, prvaka BiH. Gledalište je pljeskom nagradilo obje momčadi, te sudionike susreta za treće mjesto, haklere Auto Lijanovića i Tomo špeda. Autolijanovići su pobijedili 8:3. Oba susreta, kao i čitav turnir odigrani su u pravom sportskom ozračju, bez i najmanjeg incidenta. Na turniru je nastupilo čak 48 momčadi.  Pobjednicima je uz pehar pripala nagrada od 4000, finalistu 1500, a trećeplasiranom sastavu 500 konvertibilnih maraka. Titulu najboljeg igrača turnira zasluženo je ponio Andrija Bogdanović (Mepas), najbolji vratar je Duško Berak (Mikramatic Brandbox), najbolji strijelac Pavo Mikulić (Auto Lijanovići), najbolji trener Maja Musa (Kukuriku koalicija), najveselija momčad je Moja mater te traži, a nagrade za najsportskije ponašanje dobili su sastavi Sportski centar Tucak i Korak.

 

Do jutarnjih sati

 

Turnir su svojim nastupom posebice uljepšale Širokobriješke mažoretkinje, državne prvakinje. Nakon podjele nagrada, uslijedio je atraktivni folklorni nastup lokalnog KUD – a Crnač, te glazbeni nastup Ine Tadića i Hercegovačkih bećara. Ganga i bećarac orili su se iz obližnje borove šume sve do sitnih jutarnjih sati. Čitav ugođaj upotpunili su miris roštilja, koji je savršeno pristajao uz potoke neizbježnog hladnog piva i hercegovačkih vina. Sve u svemu, odličan turnir, odlična zabava, a gledatelji su zasigurno imali što vidjeti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije