Vitez protiv Zrinjskog

Karačić: Idemo po pobjedu, ali i bod bi za nas bio dobar

fafasf
03.10.2015.
u 06:15

Nakon 10 odigranih kola, Vitez ima 10 bodova, 9 postignutih i 16 primljenih golova. Premalo za ambicije koje Vitežani gaje, a to je ostanak u Premijer ligi. Istina, trenutačna situacija je jako nepovoljna, međutim, kada se zna da je Vitez 6 utakmica odigrao u gostima, 4 na svom terenu, te da je za protivnike imao trenutačno najbolje plasirane i najbolje momčadi, izuzme li se Zrinjski, onda ta trenutačna pozicija pokazuje, vjeruju u Vitezu, pokazuje i drugu povoljniju stranu medalje. Međutim, pitanje je može li se ova slika promijeniti u 11. kolu kada Vitezu u goste dolazi lider Zrinjski?

Dolaze kao lideri

- Imamo maksimalno poštovanje spram Zrinjskog koji je, već godinama, u vrhu najboljih bh. klubova. Uostalom, dolazi nam s liderskom pozicijom, a jasno je da Zrinjski, uz Sarajevo, ima i najbolju momčad. Pa i unatoč tim činjenicama, očekujemo povoljan rezultat uz naglasak kako se “nećemo igrati nogometa”, nećemo “umirati u ljepoti”, nego zalaganjem, disciplinirano, žestoko, tražiti put k našem cilju, kazao je Karačić, donosi portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?