Zrinjski večeras dočekuje Olimpic, susret počinje u 20.30 sati

Graovac: Bolji smo, no ako Olimpicu ne pristupimo kao da je derbi, bit će problema

06.08.2016.
u 10:00

U sklopu 3. kola Premijer lige BiH aktualnom prvaku u goste dolazi momčad Olimpica, ekipa koja je u prva dva kola prvenstva uspjela “osvojiti” nula bodova i koja već sada slovi kao jedna od onih koje će se u drugom dijelu prvenstva natjecati u Ligi za ostanak. Iako je Zrinjski u prošlom kolu upisao poraz (od Sarajeva 2:0), momčad koju vodi Vinko Marinović večeras slovi kao apsolutni favorit i sve osim pobjede bio bi neuspjeh za mostarski klub. Na press-konferenciji jučer su se medijima obratili trener Vinko Marinović i jedan od najvažnijih igrača zadnje linije Daniel Graovac.

Jedini cilj su nova tri boda

- Olimpic je, kao što znamo, imao dosta problema u prijelaznom roku, međutim, mislim da se uspio posložiti. Imaju dosta mladih igrača koji su željni dokazivanja, ali i nekoliko iskusnih koji drže tu ekipu. Mislim da su oni već poboljšali svoju igru, ali bez obzira na to, mi moramo ići na pobjedu i jedini cilj nam je osvajanje nova tri boda, istaknuo je Vinko Marinović, šef struke mostarskog premijerligaša. Što se tiče utakmice sa Sarajevom u prošlom kolu prvenstva, Marinović kaže kako taj susret nije odigran onako kako se željelo. - Bilo je dosta propusta, pogotovo tih taktičkih stvari koje nismo poštovali, dosta smo kasnili i bilo je mnogo problema između linija, tako da te stvari moramo popraviti i nadam se kako ćemo već u sljedećoj utakmici biti mnogo bolji, kazao je Marinović.

Svi osim Jakovljevića

Što se tiče stanja u momčadi, prema Marinovićevim riječima, ono je dobro, za nastup konkuriraju svi osim Jakovljevića koji je pretrpio lakši potres mozga. - Jakovljević je jučer lagano trčao, preporuka liječnika je da još ne igra glavom tako da vjerojatno neće biti u konkurenciji za utakmicu, a ostali su spremni, kratak je bio Marinović. Nakon stanke od gotovo četiri mjeseca u prošlom kolu, u momčad se vratio i Daniel Graovac koji je optimističan pred večerašnji susret. - Sigurno da sam sretan što sam se vratio na teren, žao mi je samo što protiv Sarajeva nismo ostvarili dobar rezultat. Igrao sam najbolje što sam mogao i mislim da će mi iz utakmice u utakmicu biti sve lakše te da ću igrati sve bolje. Što se tiče utakmice s Olimpicom, činjenica je da nam je ovo najlakši susret u dosadašnjem dijelu prvenstva, no ako im ne pristupimo kao da je derbi, može biti problema, upozorio je Graovac. Susret pod Bijelim brijegom počinje u 20.30 sati.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?