Futsal

Futsal reprezentacija BiH kvalifikacije otvara s Nizozemskom

10.12.2015.
u 07:00

U skupini uz futsal reprezentaciju BiH nastupaju reprezentacije Nizozemske, Španjolske i Letonije

Futsal reprezentativci BiH već su trebali biti u Eindhovenu gdje će sudjelovati na turniru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2016. u Kolumbiji. Izbornik Boro Matan je zadovoljan zalaganjem igrača u pripremnom razdoblju.

- Obavili smo sve što smo planirali. Svi su zdravi i spremni, nema ozlijeđenih igrača. Imamo sve izglede za odigrati kvalitetan kvalifikacijski turnir - kazao je Matan.

Protivnici bh. vrste bit će reprezentacije Nizozemske, Španjolske i Letonije.

- Turnir će biti zahtjevan. Španjolci su favoriti u našoj skupini, a mi i Nizozemci ćemo najvjerojatnije konkurirati za to drugo mjesto u skupini. Podmladili smo momčad u odnosu na prethodne kvalifikacije kada smo pobijedili Nizozemsku. Momci su spremni pružiti svoj maksimum i nadamo se prolazu u dodatne kvalifikacije - dodao je izbornik bh. malonogometaša.

Prvi susret na turniru bh. reprezentativci će odigrati s Nizozemskom danas u 20 sati. Dan kasnije igraju sa Španjolskom (17.30), a 13. prosinca s Letonijom (15.30). Dvije najbolje momčadi iz skupine plasirat će se u dodatne kvalifikacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije