STIGAO U BG ARENU

FOTO Ivan Perišić u Beogradu gleda najveći srpski derbi. Otišao je na liječenje kod čudotvorke?

Ivan Perišić
Večernji list
30.10.2023.
u 21:30

I dok se oporavlja, Perišić je odlučio pogledati najveći srpski derbi i to onaj košarkaški u beogradskoj Stark Areni

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić oporavlja se od teške ozljede križnih ligamenata koju je zadobio na treningu Tottenhama. Vatreni se ozlijedio na treningu bez kontakta i predviđali su mu dugačku pauzu, neki su čak najavljivali da je upitan za europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine, ali prognoze govore da će se vratiti na proljeće. 

I dok se oporavlja, Perišić je odlučio pogledati najveći srpski derbi i to onaj košarkaški u beogradskoj Štark Areni. U sklopu ABA lige od 20 sati sastali su se najveći rivali Partizan i Crvena zvezda. Večernji se nalazi u posjedi fotografije koja je uhvatila Perišića kako ide prema svom mjestu. 

 

Foto: Večernji list

 

Također, vrlo je moguće kako se zaputio kod čuvene beogradske liječnice koja se bavi alternativnom medicinom, Marijane Kovačević. Kod nje su u ordinaciju dolazili mnogi sportaši među kojima je bio i Luka Modrić, a posljednji njezin pacijent bio je i Bruno Petković koji već neko vrijeme vuče ozljedu. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar micelj
micelj
07:45 31.10.2023.

Ko nas bre brate zavadi?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?