HRVAT JE NEZAUSTAVLJIV

Engleski mediji su impresionirani Ivanom Perišićem, svi spominju jednu stvar: 'Veliko poštovanje'

Ivan Perišić
Matthew Childs/REUTERS
26.12.2022.
u 17:02

Ivan Perišić nije tražio poštedu od Contea i pokazao je da je pravi profesionalac, devet dana poslije SP-a daje svoj maksimum za Tottenham

Engleski novinari oduševljeni su hrvatskim reprezentativcem Ivanom Perišićem i njegovim fizičkim mogućnostima. Nekolicina predstavnika 'sedme sile' spominju činjenicu da je prošlog tjedna putovao iz Dohe u Zagreb, već u petak se vratio na trening Tottenhama, a danas je već odradio utakmicu protiv Brentforda koji je završio 2:2. 

Spursi su gubili 2:0 ali su uspjeli isčupati bod, dok je Perišić odigrao svih 90 minuta.  

- Veliko poštovanje Ivanu Perišiću što se stavio na raspolaganje za ovu utakmicu. Otišao je do samog kraja Svjetskog prvenstva i još uvijek je dovoljno spreman za nastavak sezone. To je stvarno impresivno - napisao je Seb Jenkins, novinar koji redovito prati Tottenham. 

- Ivan Perišić u veljači puni 34 godine, bio je šesti po broju odigranih minuta na Svjetskom prvenstvu, proveo je prošli tjedan leteći iz Dohe u Zagreb pa u London i odmah se vratio u momčad Spursa. Tip je stroj - smatra Oliver Young-Myles, novinar Newspapera. 

- Kakav stroj je Ivan Perišić. Vratio se na trening tek u petak nakon što je propustio samo 20 minuta u svih sedam utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, a danas ponovno počinje - komentar je Toma Barclaya iz tabloida The Sun. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?